foto video nunta italia Cristi Sebastian

 

 

Foto video nunta Italia Cristi Sebastian, ofera mirilor din Italia cel mai bun serviciu foto pentru ziua nuntii lor.

Faci nunta in Italia? Cine va fi fotograful tau de nunta in Italia?

Iata o lista cu lucrurile de care ar trebui sa tii cont cand cauti un fotograf nunta in Italia:

  1 Personalitate fotografului

  foto video nunta italia

  Cand iti alegi un foto video nunta italia , cauti mai mult decat un foto video pentru ziua nuntii. Cauti sa alegi un fotograf nunta care sa se integreze cu familia , prietenii pe toata durata acelei zile. Personalitatea este un criteriu esential cand vine vorba de pe cine alegi ca si foto video la nunta si sub nici o forma nu trebuie neglijat acest aspect.

  Personalitatea fotografului de nunta poate afecta starea ta si a invitatilor tai. In fine, poate avea un impact major si asupra fotografiilor de nunta pe care ti le va face. Cu siguranta vei colabora cu fotograful tau de nunta pe duarata unei luni sau in unele cazuri de la data cand va logoditi pana la nunta si dupa aceea, la alegerea fotografiilor de nunta.

   

  2 Pretul

  Intrucat pretul este un factor important in alegerea foto video nunta Italia, nu ar trebui sa fie singurul lucru care conteaza. Nu de putine ori ni se intampla sa auzim povesti mai putin placute despe cum au iesit fotografiile ale altor mirese care si-au ales fotograful in functie de pret. Pana la urma se dovedeste a fi necugetat. Nu cumparati un obiect ci o arta, o exprimare a sentimentelor fotografului unica. Cand totul se termina, foto video de la nunta vor fi singurele ce-ti vor aminti de ziua nuntii.

   

  3  Albumele de nunta

   

  foto video nunta italia

   

  Cand alegi un fotograf nunta din Italia ar trebui sa te uiti daca albumul de nunta (photobook) satisface pretentiile tale. Albumele de nunta sunt o sumedenie si vin in toate formele si marimile. Intrebari pe care ar trebui sa le adresezi foto nunta Italia :

  • Cate pagini are albumul de nunta ( photobook )?
  • Cate fotografii va contine albumul
  • Photobook-ul poate fi imbracat si in piele si ce alte modele de coperti mai poate oferi ?

   

  4  Disponibilitate

   

  De obicei ce se omite cand alegi un pachet foto video nunta este numarul de ore care el ti-l poate oferi in ziua nuntii tale. In mod normal fotograf de nunta trebuie sa fie cu voi pe tot parcursul zilei pentru a documenta cat mai bine momentele ce se vor petrece. La urma urmei pentru asta il angajezi.

  Totusi fi atenta! Unii foto video nunta Italia ofera aceleasi ore de acoperire pentru ziua respectiva, dar reduc timpul acordat editarii fotografiilor . Aceasta particularitate se resfrange asupra fotografiilor voastre intr-un mod negativ, iar cand realizezi este prea tarziu.

   

    5 Numarul fotografilor

  Cati fotografi vor fi la nunta voastra? Cred ca un singur fotograf este tot ce aveti nevoie pentru a indeplinii toate cerintele si care este antrenat sa nu ii scape nimic din calea obiectivului.

  Cristi Sebastian este un fotograf nunta din Milano, Italia care ofera servicii foto la nunti in toata Italia ( Milano – Torino – Bergamo –  Brescia – Cremona – Pavia – Verona  – Vicenza –  Padova – Pisa – Genova – Rimini – Ancona – Ravenna – Venezia – Udine).

   

   

  Pentru mai multe informatii despre acest foto video nunta Italia accesati www.cristisebastian.com sau contactati-ne la email : f…@cristisebastian.com

   

   

  Cristi Sebastian Photography