Wedlist new entry | Fotograf nunta Suceava

Cu mare bucurie astern aceste randuri bucurandu-ma de libera exprimare in limba nativa si in graiul specific Sucevei. Am primit astazi vestea ca sunt listat in site-ul Wedlist.ro la scetiunea fotograf nunta Suceava.
Sunt primul fotograf din Suceava listat si urmaresc cu interes ce alti fotografi din Suceava vor mai avea dorinta de a reprezenta orasul.
Mai mult de atat una din fotografiile mele a fost aleasa ca header la sectiunea fotograf de nunta. E dovada ca sunt pe drumul cel bun in acest joc. Mi-am propus de la bun inceput  un stil nou in fotografie precum sa ofer mirilor calitate si profesionalism de la prima intalnire si pana la predarea albumului de nunta.fotograf nunta suceava

Ce este Wedlist?
Un site bine pust la punct care te poate ajuta cu doar cateva click-uri sa organizezi intreaga nunta de la zero. E simplu ca sa te poti inspira din idei & sfaturi sau poti gasi modele de invitatii si marturii, furnizori de flori,  de prajituri, fotograf nunta Suceava, etc.. O gama larga de optiuni de la planificarea nuntii pana la rezervarea biletelor si locatiei pentru luna de miere.

Faci nunta in Suceava? Ce trebuie sa stii inainte de a planifica data nuntii

fotograf nunta suceava

 

Sezonul de nunta

Vremea afecteaza nu numai tema care o vei folosi in ziua nuntii, dar poate stabili o stare de spirit cu totul diferita. In cazul in care ninge afara sau sunt +35 de grade, oamenii se vor comporta diferit. Ia in considerare personalitatea ta, apoi alege sezonul in consecinta. Spirit liber, dorinta de distractie, dans salbatic in aer liber si transpirate ramai cu o nunta vara. Opulenta, ninsoare si vacanta incerca o nunta de iarna. Culori bogate, nostalgie si vin fiert alege pentru o nunta de toamna. Prospetime, culori pastelate si un buchet de mireasa special; o nunta de primavara este alegerea portivita.

Pretul mic / Nunta de lux

Bugetul poate afecta alegerea ta. Iunie, august si septembrie sunt cele mai populare luni in care toti doresc sa se casatoreasca, asa ca preturile sunt in mod inevitabil mai mari. Dar daca, de exemplu, daca planifici o nunta in ianuarie, martie sau decembrie te poate costa mai putin, deoarece nu ai 50 de alte cupluri care sunt dispuse sa plateasca mai mult pentru localul pe care ai pus ochii. Zilele saptamanii conteaza: ziua de sambata este perfecta pentru a tine nunta, dar daca alegi sa te casatoresti in timpul saptamanii poti scapa cu niste costuri reduse ale meniului.

Credit text descriere pe Wedlist : Luminita
tag: fotograf nunta suceava

Wedlist new entry | Fotograf nunta Suceava was last modified: October 26th, 2015 by Cristi Sebastian