oferta 2017 | nunta

Pachetul standard include serviciul fotografie din ziua evenimentului la costul de 700 euro.

Eu, Cristi Sebastian ma simt onorat să vă fiu alături în cea mai importantă zi din viața voastră. Voi fi prezent pe toată durata evenimentului și vom imortaliza toate momentele frumoase din această minunată zi. Fotografiile le veți primi în format digital, prelucrate individual.

Ma bucur să vă pot oferi servicii de cea mai bună calitate. Am înţeles că fiecare client este special, de aceea am realizat o ofertă flexibilă, astfel încât fiecare să îşi poată alege un pachet în funcţie de preferinţe.

Paginile suplimentare pentru albume costă:  *10 euro/fila
1 filă = 2 pagini

Pentru alte informatii despre pachete sau albume puteti sa ma contactati la numarul: +39-320-566-5681

 

Raspuns la diverse intrebari frecvente pe care le primesc:

 

Te ocupi si de video?

Nici daca as putea sa o fac nu cred ca mi-as dori. Partea video este cu totul alta treaba si trebuie sa fie facuta de un profesionist in acest domeniu. Ce pot sa fac pentru voi este sa va recomand persoane care fac acest lucru cu aceeasi pasiunie si placere cu care eu fotografiez.

Cat stai la eveniment? 

Voi fi prezent incepand cu pregatirile mirilor si voi impacheta arsenalu’ la dupa daruri.

Cate fotografii predai?

Nu merg niciodata la un eveniment pentru a realiza un anumit numar de fotografii ci de fiecare data pentru a surprinde cat mai multe momente frumoase si unice. Din experienta mea , pot spune ca niciodata nu am predat mai putin de 600 de fotografii la un eveniment, dar am predat si cu mult mult peste.

Aratati-mi ca va iubiti si lasati numarul in seama mea! :)

Faci sedinta foto in ziua nuntii? 

Da, este chiar obligatorie :). Chiar daca veti opta pentru sedinta foto de dupa nunta, aceasta sedinta din ziua nuntii nu trebuie sa lipseasca. Veti avea multe fotografii cu voi, instantanee, de grup etc…dar cateva portrete intr-un cadru intim cu voi doi e musai sa existe. Starea voastra sufleteasca din acea zi nu se va putea recrea nicicand.

cristi-sebastian-photography-header

oferta 2017 | nunta was last modified: February 15th, 2017 by Cristi Sebastian